Prijs: € 39,95 per persoon

Workshop is op jouw locatie!

Zelf sushi maken

Ben jij ook zo gek op sushi? Dan is dit je kans! Leer hoe je zelf de lekkerste sushi maakt!


Over de workshop:

Je leert van alles over de ingrediënten, hoe je de rijst moet bereiden, een stukje snijtechniek en natuurlijk hoe je de lekkerste combinaties maakt voor de sushi. Alle soorten sushi komen aan bod. Natuurlijk wordt er volop geproefd, en aan het einde van de workshop neem je jouw zelfgemaakte sushi mee naar huis inclusief sojasaus en eetstokjes.


Aantal deelnemers: Het minimaal aantal personen is 4 en het maximaal aantal personen hangt af van hoeveel ruimte er aanwezig is bij jou thuis! Dit mag je dus zelf bepalen.
Catering: Heb je zin in wat lekkers erbij tijdens de workshop, dan kun je voor maar 3,50 per persoon extra een borrelplankje bij boeken. Dit zal bestaan uit wat lekkers zoets voor bij de koffie en thee, en een borrelplankje.
Opgeven en spelregels: Wil je deelnemen aan een workshop? Stuur ons dan een bericht. Geef hierbij aan welke workshop je wilt volgen en met hoeveel personen.

We nemen dan contact met je op om een datum te prikken en de workshop in te plannen. Wij berekenen een reiskostenvergoeding van 20 cent per gereden kilometer. Dit wordt berekend vanaf Nieuwegein.

Om een workshop definitief te boeken moet er van tevoren 50% worden aanbetaald. De workshop op de door jou gewenste datum is dus pas definitief geboekt wanneer we de aanbetaling hebben ontvangen. De restant betaling kan worden voldaan aan het einde van de workshop.