Prijs: € 44,95 per persoon

Workshop is op jouw locatie!

Strandmanden pimpen

Bereid je voor op de zomer en pimp jouw eigen strandmand!


Over de workshop:

De lente is begonnen, dus we kunnen weer starten! Bereid je vast voor op de zomer met het maken van deze gave strandmand! Tijdens deze workshop ga je jouw neutrale strandmand geheel naar wens pimpen. Ze kunnen geschilderd worden met frisse kleurtjes krijtverf, er kunnen sjablonen op geplaatst worden, en we hebben natuurlijk kralen, veertjes, bedels, franjes, schelpen en nog meer leuke frutsels om er een super gave strandmand van te maken. Dit natuurlijk allemaal onder begeleiding. Laat je inspireren door elkaar en wees lekker creatief!


Kosten: Deze workshop kost €44,95 euro per persoon. Dit is inclusief de mand en alle materialen die gebruikt worden.
Aantal deelnemers: Het minimaal aantal personen is 4 en het maximaal aantal personen hangt af van hoeveel ruimte er aanwezig is bij jou thuis! Dit mag je dus zelf bepalen.
Catering: Heb je zin in wat lekkers erbij tijdens de workshop, dan kun je voor maar 3,50 per persoon extra een borrelplankje bij boeken. Dit zal bestaan uit wat lekkers zoets voor bij de koffie en thee, en een borrelplankje.
Opgeven en spelregels: Wil je deelnemen aan een workshop? Stuur ons dan een bericht. Geef hierbij aan welke workshop je wilt volgen en met hoeveel personen.

We nemen dan contact met je op om een datum te prikken en de workshop in te plannen. Wij berekenen een reiskostenvergoeding van 20 cent per gereden kilometer. Dit wordt berekend vanaf Nieuwegein.

Om een workshop definitief te boeken moet er van tevoren 50% worden aanbetaald. De workshop op de door jou gewenste datum is dus pas definitief geboekt wanneer we de aanbetaling hebben ontvangen. De restant betaling kan worden voldaan aan het einde van de workshop.