Prijs: € 39,95 per persoon

Workshop is op jouw locatie!

Sieraden maken

Maak jouw eigen sieraden met deze leuke workshop!


Over de workshop:

Tijdens deze workshop ga jij je eigen sieraden maken. Je kunt kiezen uit vele materialen, kleuren, kralen, bedeltjes en allemaal leuke dingen om jouw gewenste sieraden set mee te gaan maken. Natuurlijk selecteren we het aanbod een beetje op de trends van nu. Dus de materialen, kleuren en soorten sieraden worden hierop afgestemd. Wat we gaan maken blijft een verassing! Je krijgt natuurlijk begeleiding in het maken van je keuzes en we helpen je bij het freubelen :) Je krijgt ook uitleg over diverse materialen en benodigdheden om sieraden mee te maken, en leuke tips om gave dingen te maken. Met deze kennis kun je ook na deze middag verder zelf aan de slag met sieraden maken.


Kosten: Deze workshop kost 44,95 euro per persoon. Deze prijs is inclusief alle materialen die gebruikt worden, en natuurlijk neem je jouw eigen gemaakte sieraden set mee naar huis!
Aantal deelnemers: Het minimaal aantal personen is 4 en het maximaal aantal personen hangt af van hoeveel ruimte er aanwezig is bij jou thuis! Dit mag je dus zelf bepalen.
Catering: Heb je zin in wat lekkers erbij tijdens de workshop, dan kun je voor maar 3,50 per persoon extra een borrelplankje bij boeken. Dit zal bestaan uit wat lekkers zoets voor bij de koffie en thee, en een borrelplankje. Natuurlijk is er veel meer mogelijk wat betreft catering zoals een high-tea of lekkere hapjes. Dit is op aanvraag allemaal mogelijk.
Opgeven en spelregels: Wil je deelnemen aan een workshop? Stuur ons dan een bericht. Geef hierbij aan welke workshop je wilt volgen en met hoeveel personen.

We nemen dan contact met je op om een datum te prikken en de workshop in te plannen. Wij berekenen een reiskostenvergoeding van 20 cent per gereden kilometer. Dit wordt berekend vanaf Nieuwegein.

Om een workshop definitief te boeken moet er van tevoren 50% worden aanbetaald. De workshop op de door jou gewenste datum is dus pas definitief geboekt wanneer we de aanbetaling hebben ontvangen. De restant betaling kan worden voldaan aan het einde van de workshop.