Prijs: € 49,95 per persoon

Workshop is op jouw locatie!

Meubels restylen met krijtverf

Leer alles over het restylen van meubels met krijtverf!


Over de workshop:

Lijkt het jou ook leuk om meubeltjes te gaan restylen, maar durf je het nog niet helemaal aan? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Tijdens deze workshop leer ik je de volledige basis die je nodig hebt om zelf met het restylen aan de slag te gaan. Dit bestaat o.a. over een stukje kennis over diverse houtsoorten en hoe je deze het beste kunt behandelen. Andere materialen waar je krijtverf op kunt gebruiken en hoe je dit toepast, en je gaat natuurlijk lekker wennen aan de krijtverf door je eigen meegebrachte meubeltje te schilderen.

Daarbij laat ik je zien hoe je op een simpele manier de leukste effecten in je werk kunt creëren. Je mag van tevoren je eigen gewenste kleur kiezen waar je mee aan de slag gaat!


Aanvullend: Begin niet gelijk aan een te groot object, want dan krijg je het mogelijk niet af gedurende de workshop. Een klein krukje of tafeltje bijvoorbeeld is perfect. Deze workshop draait om het opdoen van de juiste kennis en het oefenen met de producten en aangeleerde technieken. Na deze workshop kun je alles gaan restylen wat je maar wilt. En geloof me, dat ga je ook doen! Want als je eenmaal door hebt hoe gemakkelijk het gaat, kan het erg verslavend werken ;) Daarbij moet er rekening gehouden worden met de aanwezige ruimte waar de workshop gegeven wordt, en moet iedereen voldoende ruimte hebben om lekker te kunnen werken.

** Na de workshop heb je de mogelijkheid om producten te bestellen. Iedere deelnemer ontvangt direct 10% korting op deze bestelling!
Handig om te weten: De krijtverf waar we mee werken is op waterbasis. Het is niet schadelijk, geurloos, en mocht je iets morsen kun je dit met water en een doekje gemakkelijk weghalen. Natuurlijk nemen wij tafelkleden en kartonnen platen mee waar alles op komt te staan als we aan de slag gaan. Zo zorgen we ervoor dat alles netjes en schoon blijft. Schroom dus niet om deze leuke workshop bij je thuis te geven!
Kosten: Deze workshop kost 49,95 euro per persoon. Dit is inclusief een blik krijtverf t.w.v. 16,95 euro in een kleur naar keuze. Wij nemen verder alle materialen mee waar je gebruik van mag maken tijdens de workshop. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is dus een niet te groot houten object om te gaan restylen.
Aantal deelnemers: Het minimaal aantal personen is 4 en het maximaal aantal personen hangt af van hoeveel ruimte er aanwezig is bij jou thuis! Dit mag je dus zelf bepalen.
Catering: Heb je zin in wat lekkers erbij tijdens de workshop, dan kun je voor maar 3,50 per persoon extra een borrelplankje bij boeken. Dit zal bestaan uit wat lekkers zoets voor bij de koffie en thee, en een borrelplankje.
Opgeven en spelregels: Wil je deelnemen aan een workshop? Stuur ons dan een bericht. Geef hierbij aan welke workshop je wilt volgen en met hoeveel personen.

We nemen dan contact met je op om een datum te prikken en de workshop in te plannen. Wij berekenen een reiskostenvergoeding van 20 cent per gereden kilometer. Dit wordt berekend vanaf Nieuwegein.

Om een workshop definitief te boeken moet er van tevoren 50% worden aanbetaald. De workshop op de door jou gewenste datum is dus pas definitief geboekt wanneer we de aanbetaling hebben ontvangen. De restant betaling kan worden voldaan aan het einde van de workshop.