Gerestylede meubels,
unieke woonaccessoires
en de leukste workshops..


Over mij

Mijn naam is Dani, leuk kennis te maken!

Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik het heel fijn vind om mijn eigen ideeën te kunnen uitwerken op de manier zoals ik dat wil en waar ik in geloof. Helemaal omdat ik een creatieve geest heb met passie voor handwerk, is het geweldig dat ik alles kan maken wat ik wil, gebaseerd op een idee wat in me opkomt.

Floral
Dani's Home

Met passie en creativiteit.

Mijn werk ligt in de interieur branche, en hier kan ik mijn passie en creativiteit heel veelzijdig inzetten. Ik vind het leuk om te werken in deze branche, omdat interieur een heel persoonlijk iets is. Ieder mens heeft zijn of haar eigen identiteit en smaak, en dit uit zich in het interieur. Ik sta graag in contact met mensen, en ik vind het een uitdaging om erachter te komen wat goed bij iemand past, om dit vervolgens te kunnen vertalen naar een passend interieur.

Jij als klant staat daarom ook erg centraal in mijn werkproces. Gek zou je denken? Want jij zet mij juist in om je op weg te helpen jouw interieur te vernieuwen! Dat klopt inderdaad, maar daar ga jij mij onbewust heel goed bij helpen. Want ondanks je het zelf misschien moeilijk vind om keuzes te maken, kan ik door middel van me te verdiepen in jouw persoonlijke smaak, de best passende keuzes maken voor jouw interieurvernieuwing. En daar hoef je zelf niets voor te doen, behalve met me in gesprek te gaan. De rest volgt vanzelf :) Ik pas natuurlijk mijn kennis en ervaring toe, en daarbij voeg ik natuurlijk altijd een vleugje Dani toe aan het geheel. Met als uitgangspunt om jouw interieur exclusief, persoonlijk en stijlvol te maken, geheel passend bij jou en je lifestyle.

Je kunt ieder interieur namelijk vernieuwen met de nieuwste trends uit de boekjes, maar dit vind ik persoonlijk niet interessant. Ik denk na over de lange termijn, en probeer samen met jou iets unieks en persoonlijks te creëren waar je jarenlang van kan genieten.

Dit maakt dat elk project weer uniek is, en dat de voldoening iedere keer weer heel groot is als ik de perfecte match heb gecreëerd tussen de klant en het interieur. En dit valt nu eenmaal niet onder een bepaalde trend of interieur style. Het is persoonlijk, het is eigen, en met een vleugje van mijn style eraan toegevoegd is het een origineel en uniek geheel. Hoe zorg je er nu voor dat jouw identiteit optimaal tot uiting komt in je interieur, zodat jouw huis ook echt je thuis is.

Je persoonlijke smaak moet goed tot zijn recht komen, je huis moet een plek zijn waar je je direct prettig en op je gemak voelt wanneer je de deur binnen stapt. Dit lijkt heel vanzelfsprekend, maar is in de praktijk echt niet altijd het geval. Is dit bij jou ook niet het geval? Neem dan eens contact met me op en ik help je graag op weg.