Gerestylede meubels,
unieke woonaccessoires
en de leukste workshops..


Meubel restyle

In mijn RestyleSchuur heb ik alle benodigde producten en materialen aanwezig om meubels te restylen.

Dit doe ik niet alleen met eigen meubels die ik te koop aan biedt, ik werk natuurlijk ook in opdracht. Dit houdt in dat je jouw meubels door mij kunt laten restylen. Wat jouw wensen ook zijn, ik ontzorg je volledig en breng jouw meubels weer tot leven.

Floral
Dani's Home

Voor alle soorten meubels is een restyle mogelijk.

Iedere houtsoort kan gerestyled worden, en zeker ook andere materialen zoals kunststof, mdf, metaal en glas kunnen bewerkt worden. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Het kan zijn dat je jouw houten meubel(s) alleen wilt opfrissen door de houtskleur weer wat mooier te maken. Of je bent toe aan een compleet nieuwe uitstraling, en je kiest echt voor een andere kleur. Het is allebei mogelijk, en het kan ook gecombineerd worden.

Heb je al een idee over wat je zou willen, of heb je ergens inspiratie op gedaan? Vertel het me gerust of laat het me zien, want daar kunnen we natuurlijk iets mee! Ook geen zorgen als je helemaal nog geen idee hebt over hoe je het precies zou willen. Met behulp van diverse kleurenstalen, voorbeelden en mijn adviserende rol komen we er vanzelf achter wat goed bij jou en je interieur past.

Elke uitstraling kan gerealiseerd worden. Je bepaalt alles zelf, van kleur tot afwerking. Je kunt een kleur en afwerking kiezen vanaf de kleurenstalen die ik je zal laten zien. Het kan ook zijn dat je zelf al een mooie kleur hebt gevonden. Deze kan ik dan bij mijn leverancier voor je laten mengen en dan gaan we daarmee aan de slag.

Floral

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met me op. Je kunt gemakkelijk een foto naar me toe sturen van het meubel dat je wilt laten restylen, met daarbij de maten en jouw wensen, en ik kan je direct online adviseren. Heb je liever telefonisch contact of wil je dat ik bij je langs kom? Geen probleem, stuur me een bericht en we maken een afspraak.

Kies je voor een restyle dan wordt je eigenlijk volledig ontzorgd. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen kenbaar te maken. Ik zal je vervolgens adviseren, je helpen een keuze te maken en we plannen een datum in waarop ik voor je aan de slag ga.

Je kunt zelfs gebruik maken van de haal- en brendservice wanneer je zelf geen vervoersmogelijkheden hebt.

Dani's Home